Siirry sisältöön

“Valio Aimo mahdollistaa ammatillisen vapauden luoda asioita keittiössä.”

-Arto Rastas, ravintoloitsija

Valio Aimo® asiakas

Mikä? Apukka Resort, Rovaniemi: ravintolapalvelut

Ketkä? Arto Rastas (ravintoloitsija ja keittiömestari), Teemu Korkalainen (ravintoloitsija ja keittiömestari)

Haastattelija? Sami Kuronen

Siipiweikkojen Tuomas Hyysalo (Asiakkuus- ja hankintapäällikkö), Sauli Virtanen (Ravintolatoimen operatiivinen päällikkö) ja Katja Jääskeläinen (Ravintolapäällikkö) sekä Seksikäs-Suklaa

Aimo annos tarinoita

Me Aimot haluamme nostaa asiakkaamme keskiöön ja auttaa heitä menestymään. Tämän vuoksi kerromme aimo annoksen tarinoita asiakkaistamme suoraan videolla.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search