Ajankohtaista
Täällä pääset kuulemaan siitä, mitä Valio Aimo® tukussa tapahtuu. Kerromme ajankohtaista-osiossa tuoteuutuuksista, tarjouksista ja muista tämän hetken tärkeimmistä asioista.
Valio Aimo lehti
Valio Aimo -lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit.
Huikeita elämyksiä Resta-seminaarissa
Näin toimii zero waste -ravintola
Strawberry-hotelleissa on tilaa kaikille
Eri sukupolvet työelämässä
Valio Aimo on suomalaisen ruokakulttuurin puolestapuhuja
Nina Metso
Leipurifestiä vietettiin rennoissa tunnelmissa
Valio Aimo 3/2024 -lehden reseptit
Säästöä raaka-ainekuluihin
Anne-Mari Paapio
Luomutuotteiden käyttö kasvaa
Gallup: Miten hallitsette hävikkiä?
Valio Aimo Koekeittiö tarjoaa ratkaisuja
Tiedote alv-muutosten vaikutuksista
Aimo sammuttaa tiedonjanon
Haluamme pitää sinut ajan hermolla. Esittelemme sinulle alan trendejä, raaka-aineita, vinkkejä, tuunausideoita, reseptiikkaa ja alan toimijoiden tarinoita monissa kanavissamme. Tarjoilemme myös opastavia materiaaleja vaihtuvien, ajankohtaisten teemojen ympärillä. Valikoi rusinat pullasta!