Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Atria: Lounasta kylmävalmistaen?

Ruoka-annoksia kulhoissa pöydällä

Arviolta noin puolet lounasravintolan ruoista voisi tehdä kylmävalmistuksella. Samalla säästyisi paljon aikaa, ruuhkapiikit helpottaisivat ja hävikki vähenisi. Kylmävalmistus tuo myös tasalaatuisuutta tekemiseen ja varmistaa onnistumisen.

Voiko kylmävalmistusmenetelmällä tehdä yhtä hyvää ruokaa kuin Cook & Serve -menetelmällä? Viekö kylmävalmistus työstä luovuuden? Näihin kysymyksiin Atrian Foodservicen kehityspäällikkö Kasper Sjöholm törmää horeca-ammattilaisten parissa.

”Pelko kumpuaa ammattiylpeydestä, mutta se on aivan turha. Kylmävalmistus ei vie mitään pois, mutta antaa joustavuutta työntekoon ja aikaa keskittyä muihin tärkeisiin asioihin.”

Kokki näyttää annosta kameralle

Jokainen annos tulee uunista ja on tuoretta. Kokeile kylmävalmistusta ja anna käytännön näyttää valmistustavan monenlaiset edut.

Kasper Sjöholmin valinnat × 3

”Tuo makupohjilla ruokiin perusmaut ja rakenna lisää makumaailmaa niiden päälle. Kypsissä kanan fileekuutioissa ja -viipaleissa on valmiit maut, ja tuotteita voi käyttää monipuolisesti erilaisiin kylmävalmistettaviin ruokiin, kuten vuokiin, pastoihin ja patoihin.”

  1. Mestari Forsman Tuoremakupohjat. Fermentoiduilla tuoremakupohjilla ruokaan saa makua helposti ilman free­sausta tai keittelemistä. Makuina Korea, Meksiko, Intia, Thai, Pippuri, Valkosipuli ja Yrtti. 1 kg.
  2. Atria, Kanan Fileekuutio Fajitas. Kypsä fajitas-maustettu fileekuutio sopii kylmävalmistuksen lisäksi pizzoihin, salaatteihin ja patonkien ja wrappien täytteeksi. Irtopakaste. 5 kg/2,5 kg.
  3. Atria, Kanan Fileeviipale Jalopeno. Lempeän tulinen jalopeno tuo säväyksen vuokaruokiin, pastoihin sekä salaatteihin. Tasakokoisesta ja irtonaisesta viipaleesta rakentuu nopeasti vitriinien hittituotteet. Irtopakaste. 5 kg/2,5 kg.

8090393 – ATRIA KYPSÄ MAUSTETTU KANAN FILEEKUUTIO FAJITAS IRTOPAKASTE 2,5KG

8090379 – ATRIA KYPSÄ MAUSTETTU KANAN FILEEVIIPALE JALAPENO IRTOPAKASTE 2,5KG

Kanaa palasina
Kanaa suikaleina

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search