Siirry sisältöön
Asiakastarinat

atSauce tarjoaa maailman makuja fermentoimalla

Juuso Tani

atSauce valmistaa tuoremakupohjia, kastikkeita ja marinadeja ja kehittää niihin luonnollisia, voimakkaita makuja fermentoimalla. Kiinnostusta tuotteisiin löytyy Eurooppaa myöten.

Valio Aimo® asiakas

Mikä? atSauce tekee tuoremakupohjia, kastikkeita ja marinadeja teollista fermentointia hyödyntäen. Tehdas Kaarinassa, tuotekehitys Espoossa. Työllistää 15 henkilöä.

Kuka? Juuso Tani, toimitusjohtaja

Miksi kumppanisi on Valio? Valio on luotettava kotimainen kumppani, jonka kanssa asiat aina hoituvat, menee kermaa, juustoa tai voita sitten enemmän tai vähemmän. Myös logistiikka on ensiluokkaista.

Fermentoidun pyreen valmistus kestää nykypäivän automaatiotekniikalla 14–24 päivää.
Toimitusjohtaja Juuso Tani kertoo, että Private Label -messuilla elintarviketeollisuus oli erittäin kiinnostunut fermentoinnin mahdollisuuksista.

Juuso Tanin 5 vinkkiä: Näin käytät tuorepohjia

  1. Kokeile rohkeasti. Jos maustaminen tuntuu haastavalta, jaa testattava tuote pienempiin osiin ja mausta niistä jokainen eri tavoin tai määrin. Näin pääset kehittämään parasta vaihtoehtoa eteenpäin. Tämä toimii hyvin esimerkiksi erilaisten kastikepohjien tai majoneesien maustamisessa.
  2. Ole suunnitelmallinen. Ota työn alle yksi makumaailma kerrallaan – vaikka thaimaalainen keittiö. Testaile erilaisia annoksia, kunnes löydät itsellesi parhaat reseptit. Yhdestä tuoremakupohjasta saat loihdittua useita erilaisia reseptejä. Näin varastossa ei pyöri montaa avattua maustepurkkia ja vältät turhaa hävikkiä.
  3. Hae makujen harmoniaa. Oikein valitut maustamisen ratkaisut vahvistavat ja korostavat ruoan raaka-aineiden omaa makua. Makuprofiiliin kannattaa hakea tasapainoisesti suolaisuutta, hapokkuutta, täyteläisyyttä ja umamia.
  4. Satsaa laatuun. Tuoremakupohjia käyttämällä vähemmän on enemmän. Suosituksemme on käyttää tuoremakupohjaa 4–8 prosenttia lopputuotteen määrästä.
  5. Luo oma makumaailma private label -tuotteilla. Yksilöllisesti herkullinen makumaailma on yksi vahvimmista tavoista rakentaa brändiä. Ravintolan omalla reseptillä valmistetut makupohjat tuovat työaika- ja energiasäästöjä, vähentävät hävikkiä, parantavat varastonhallintaa ja takaavat annosten tasaisen laadun.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search