Digitalisaatio Kilon keittiön apuna
Espoo Cateringin Kilon keittiö valmistaa, pakkaa ja lähettää eteenpäin 8,5-10 tuhatta annosta päivittäin ja ilman digitaalisia välineitä homma ei hoituisi yhtään niin tehokkaasti. Kävimme tutustumassa keittiön päivään ja miten moderni valmistuskeittiö toimii.
Espoo Cateringin Kilon valmistuskeittiön rakennustyöt alkoivat keväällä 2016 ja se valmistui elokuussa 2017. Keittiöllä on 22 henkilöä töissä ja täysi höyry päällä. Keittiö valmistaa joka päivä lounaat ja välipalat tuhansille espoolaisille päiväkotilapselle, ensimmäiset annokset ovat valmiina lähtöön 8.30 aamulla. Jotta hommat sujuisivat mahdollisimman kitkattomasti, moderni tekniikka on tullut avuksi. Uudet tilat ja tekniikka tekevät toiminnasta myös ympäristöystävällistä ja energiatehokasta. Lisäksi Kilolla on kapasiteettia kasvattaa ja laajentaa toimintaa.
Lue lisää asiakastarinoita:
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.