Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Hartwall: Juomasekoitukset tulevat!

Valmiiden juomasekoitusten suosio kasvaa niin globaalisti kuin Suomessa. Niillä voi tarjota asiakkaalle uusia elämyksiä ja helpottaa baarityöskentelyä. Vastaahan juomavalikoimasi asiakkaiden tarpeisiin?

Juomamarkkinoilla on käynnissä iso muutos kuluttajien käytöksessä.

”Valmiiden juomasekoitusten, eli rtd-juomien (ready to drink) myynti kasvaa Suomessa jo lähes 20 prosentin vuosivauhtia. Se on tällä hetkellä nopeimmin kasvava juomakategoria”, kertoo Heidi Rantala, kategoriamarkkinointijohtaja Hartwallilta.

Valmiit juomasekoitukset ovat erilaisia alkoholipitoisia maustettuja juomasekoituksia, kuten lonkeroita, cocktaileja ja seltzereitä, joiden maku vaihtelee raikkaan kirpeästä makeaan.

Suomi etunenässä: Tiesitkö, että maailman ensimmäinen kaupallinen juomasekoite on suomalaisille tuttu lonkero? Hartwall Original Long Drink Grapefruit tehtiin vuoden 1952 Helsingin olympialaisiin.

Heidi Rantalan valinnat × 3

”Valmiit juomasekoitukset 
ovat laadukas ja helppo lisä juomavalikoimaan niin seurusteluun kuin ruoan pariksi. Käytä mielikuvitusta tarjoilussa ja yllätä asiakas!”

  1. Original Long Drink Lemonade 5,5 %. Seurusteluun trendikäs ja raikas sitruksinen lonkero, jossa yhdistyvät limen, sitruunan ja yuzun maut.
  2. Inkiväärijuoma Ginger Joe. Maistuu sellaisenaan tai aasialaisen ruoan tai ribsien parina. Käytä mikserinä esimerkiksi mule-cocktaileissa. Saatavana 4 %, 6,5 % ja alkoholiton.
  3. Juomasekoitus ShakerJuicy 4,5 %. Uutuussarja hurmaa kofeiinin, mehun ja alkoholin värikkäällä kombolla. Kolme makua: mango-orange, lime-lemon ja peach-bloodorange.

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search