Vinkkiartikkelit
Jälkiruokien toppingit haltuun

Tuunaa jälkiruoka helposti erilaisilla päällisillä. Saat niistä houkuttelevan näköisiä ja tuot samalla annoksiin värin lisäksi makua ja rakennetta – kaiken lisäksi kustannustehokkaasti.
6 x topping kokeiluun
- Marjat ja hedelmät
Käytä päällisinä tuoreena sellaisinaan, maustettuina, marinoituina tai esimerkiksi paahtaen kypsennettynä. - Suklaa ja makeiset
Käytä suklaata paloina, raasteena tai temperoituina koristeina. Myös erilaiset makeiset ja vaahtokarkit sopivat jälkkärien pinnalle. - Keksit ja pullapalat
Käytä paloina tai murennettuna. Hyödynnä myös hävikki: kuivahtanut pulla saa näin uuden elämän. - Syötävät kukat ja yrtit
Etenkin kesäisten jälkiruokien ykköskoriste. Tutustu myös villi¬yrtteihin, joita voit kerätä itse. - Marenki
Käytä kokonaisina tai murennettuna. ¬Marenkia voi ostaa ¬valmiina tai tehdä itse. - Pähkinät ja popcorn
Tuo jälkiruokaan rapeaa rousketta. Käytä maustamattomina tai karamellisoi itse.