Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Kariniemen Kievin Kana – Käyttövalmis ja taatusti mehevä

Kievin Kana on suomalaisesta kananpojasta valmistettu klassikko, joka on nyt saatavilla käyttövalmiina. Tämä maukas paneroitu broileri on täytetty valkosipuli-persiljamaustevoilla, ja sitä myydään kypsänä, irtopakastettuna tuotteena. Tuotteen avulla vähennetään keittiön työtä, mutta varmistetaan tasalaatuinen lopputulos. Pakasteena tuotetta on helppo ottaa käyttöön vain tarvittava määrä.

Teksti ja kuvat: HK

8090116

KARINIEMEN KIEVIN KANA

KYPSÄ PAKASTE 120 G / 5,4 KG

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search