”Hienoa, että voin palvella asiakkaita ja auttaa eteenpäin.”
Koeleipomon leipomokonsultti Mika Parviainen jakaa laajaa osaamistaan monin tavoin asiakkaiden hyödyksi.
Leipomokonsultti Mika Parviaisen tärkein tehtävä on auttaa Valio Aimo tukun asiakkaita onnistumaan. Siinä avuksi on hänen pitkä kokemuksensa ja syvä ymmärryksensä leipomoalasta.
Asiakkaat hyötyvät osaamisesta monin tavoin: Parviainen esimerkiksi esittelee leipomoasiakkaille sopivia tuotteita ja toimivia valmistusmenetelmiä sekä laatii reseptiikkaa. Hän myös jakaa ideoita ja alan trendejä asiakkaiden liiketoiminnan tueksi.
”On kunnia-asia, että tekemäni reseptit ovat testattuja ja toimivat varmasti.”
-Mika Parviainen
Parviainen on vahvasti mukana Valion tuotekehitystyössä, kun se koskee esimerkiksi hilloja, täytteitä tai tuorejuustoja. Hän tunteekin Valion leipomotuotteet ja niiden käyttötavat läpikotaisin, olipa kyseessä sitten voi, kerma tai vegaaniset tuotteet. Hän testaa ja kehittää tuotteiden toimivuutta leipomoprosesseissa ja auttaa myös asiakkaita tuotekehityksessä.
”Asiakkaalla voi olla ongelma, johon hän pyytää apua. Onnistunein lopputulos syntyy, kun kehitämme ratkaisua yhdessä ja testaamme sitä käytännössä”, Parviainen sanoo.
Parviainen kehittää myös Valio Aimo leipomoteknologiaa erikokoisille leipomoille.
”SBI-paranteemme avulla leipomot voivat vähentää hävikkiä parantamalla tuotteen säilyvyyttä.”
Leipomokonsultin apua ja inspiraatiota on helpoimmin tarjolla valioaimo.fissä. Siellä on paitsi vinkkejä tuotteiden oikeaan käyttöön, myös valtavasti Parviaisen tekemiä leivontareseptejä koko vuoden sesonkeihin. Ne ovat vapaasti ammattilaisten käytettävissä.
Leipomokonsultti Mika Parviainen koeleipoo aina Valion uudet hillot ja täytteet, jotta hän osaa kertoa asiakkaille, mihin ne parhaiten sopivat. ”Kun asiakas näkee lopputuloksen ja saa valmiin reseptin, kynnys tuotteen testaamiseen on pienempi.”