Kotimainen Bunge tuottaa vastuullisia kasvirasvoja ammattilaiskäyttöön
Bunge Finland Oy tekee uraauurtavaa työtä kasvirasvojen parissa Suomen ainoassa margariinitehtaassa Varsinais-Suomessa. Bunge kehittää vastuullisesti tuotetuista ja turvallisista raaka-aineista maistuvia ja hyvinvointia edistäviä kasviperäisiä tuotteita.
Teksti ja kuvat: Bunge
Ammattikeittiöissä on jo pitkään ollut kysyntää palmuöljyttömälle levitteelle. Bunge vastasi toiveeseen lanseeraamalla ensimmäisen palmuöljyttömän margariinin, Keiju Catering 3 öljyä, ammatti- ja suurtalouskeittiöihin. Tuotetta on saatavana kahdessa eri koossa: 400 gramman rasiassa ja kuuden gramman annospakkauksina.
Maukas uutuus sopii lähes kaikkiin ruokavalioihin – myös vegaaneille. Keiju Catering 3 öljyä on säilöntäaineeton, laktoositon, maidoton ja varustettu Sydänmerkillä. Levitteen rasvapitoisuus on 60%, joten sitä voi käyttää joko sellaisenaan leivän päällä, mutta se sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Keiju Catering 3 öljyä -margariinin tuotekehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota suolan vapautumiseen, mikä tekee siitä maukkaamman levitteen ilman suurempaa määrää suolaa.
Keiju Catering tuotteet tukussa
8082355 KEIJU CATERING 400G 3 ÖLJYÄ MARG 60% LAK
8082380 KEIJU CATERING 240X6G 3 ÖLJYÄ MARG 60%