Makeutta mangosta
Ennen niin eksoottisesta mangosta on tullut nykyään jopa arkinen hedelmä, joka useimmin jalostuu hilloiksi, mehuiksi ja soseiksi. Jo lapsesta pitäen totumme mangon täyteläiseen ja pehmeään makuun vauvanruokasoseissa. Monipuolinen mango kuitenkin taipuu niin leivontaan, makeisiin kuin suolaisiin ruokiin. Se tasapainottaa ja tukee monien eri makujen makeutta ja täyteläisyyttä.
Hienostunut suklaa ja yllätyksellinen mango
Konditoriatuotteissa erityisesti suklaa ja mango muodostavat loistavan makuyhdistelmän. Voilà!-lehdessä esitellyssä Mango-boucheleivoksessa pehmeän hedelmäinen mangotäyte yhdessä ohuen ja rapean suklaakuorrutteen kanssa luovat hienon herkkuelämyksen. Perinteinen pullapitko saa uutta särmää, kun mangon makupariksi valitaan Valio rahka-jogurttitäyte. Jokainen leipuri osaa arvostaa mangotäytteen paistonkestävyyttä, joka mahdollistaa monta erilaista käyttökohdetta tuotteelle. Kokeile esimerkiksi tyylikkäissä Mango-rahkaleivoksissa, joissa tämä ominaisuus on parhaimmillaan.