Makuja maailmalta ruokafilosofiaa
Maakohtaiset teemat kiinnostavat asiakkaita edelleen. Jos ruokalistoissa käytetään satunnaisesti teemaviikkoja tai -päiviä, ovat maateemat yleensä ravintola-asiakkaiden mieleen. Vuonna 2018 Valio Food Servicen teemat ja Koekeittiön reseptiikka ovatkin keskittyneet maailman makujen etsimiseen ja hyödyntämiseen.
Fit & fab, mausteisia makuja Lähi-idästä ja kauempaa
Alkuvuoden Fit & Fab -teeman maut haettiin kotoa ja kaukaa. Meze-tyyppinen syöminen tuotiin Lähi-idän mausteilla, ihanilla tahnoilla ja tarjoilutavalla kotimaisten lounaiden tarjontavaihtoehdoiksi ja monipuolisuus salaattipöydässä nostettiin prioriteetiksi. Makuja salaatteihin ja Mifun tarjoiluun haettiin myös koto-Suomesta ja Aasiasta. Teriyakilla maustaminen ja glaseeraaminen, kasvisten pikkelöinti ja paahtaminen, Thai-marinointi ja piimän hyödyntäminen, sekä leivonnassa käytettävät siemenet, pähkinät ja juurekset, ovat muutamia esimerkkejä kevään vinkkisaldosta.
Muuta maailmalta
Katso lisää vinkkejä:
Jälkiruokien toppingit haltuun
Tuomas Hämäläinen
Tuo vaihtelua jälkiruokapöytään
Edellisen päivän lounas muuttuu salaattibuffetiksi
Misaus mullistaa lounaan
7 x kätevä makupohja
Järjestä lounasbuffet kustannustehokkaasti
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.