Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Parhaat Pidot – ihmisen kokoinen tapahtuma

Parhaat Pidot valloitti Helsingin Messukeskuksessa toista kertaa 12.9.2023. Tämä foodservice-ammattilaisen tapahtuma tarjosi juuri sitä, mitä ala kaipasi – uutuustuotteita, maistelua, kohtaamisia, iloa ja tiukkaa keskustelua.

Parhaat Pidot tapahtuma on ollut monen mielessä, mutta usea alan tekijä pohti samaa; Löytyykö aikaa tulla tapahtumaan? Moni tämän ajan otti itselleen, sillä päivän aikana tapahtumassa vieraili yli 1200 alan ammattilaista. ”Ja kyllä kannatti tulla paikan päälle”, oli usean vieraan kommentti päivän aikana. Työvoimapula ja mm. sen vuoksi jatkuva kiire pitää alan ammattilaisen varpaillaan, mutta on myös erittäin tärkeä ottaa itselleen aikaa inspiroitua ja päästä pohtimaan jotain muuta kuin arjen kiireitä.

”Yllättävän paljon maisteltavaa, yllättävän paljon tuttuja.”

– Tapahtumassa vieraillut asiakas
Fever-Tree
Gold & Green
Baba Foods
Teresa Välimäki ja Sasu Laukkonen
Puheenvuorot herättivät kiinnostusta

”Sun tiimi on sun kaikki”

-Sasu Laukkonen
Kati Ihalainen, Mika Ammunét, Juha Ojajärvi ja Teresa Välimäki
Tuotemaistatukset houkuttivat

”Positiivisuus on se, jolla asioita ratkaistaan”

-Teresa Välimäki
Teresa Välimäki ja Petri Nuutinen
Tuomas Hämäläinen, Ville Valtasalmi ja Mika Parviainen
Sara Helminen ja Teresa Välimäki
Ville Valtasalmi kertoo pizzoista asiakkaille

Kaiken tämän lisäksi Parhaat Pidot esitteli tuotteita lähes sadalta näytteilleasettajalta. Päivän aikana maistuivat mm. juustot, erilaiset kasvisproteiinit, monipuoliset jälkiruokaratkaisut, maukkaat puolivalmiit lounastuotteet ja paljon muuta. Valikoimamme tuotteet löydät tietysti verkkokaupasta sekä pikatukuista.

Roomalainen levypizza
Mondo Frescon jälkiruokia
Valion kotimaisia juustoja

”Kiinnostavaa olivat trendit, puhtaat raaka-aineet, kotimaiset tuotteet”

– Tapahtumassa vieraillut asiakas
Duo Veljekset loivat tunnelmaa
Onni on oma Aimo vieressä

Search