Tarjoa autenttista
Kun tehdään, tehdään kunnolla. Tukholmassa on paljon pieniä ketjupaikkoja, joissa myydään autenttista aasialaista street foodiä, varsinkin korealaista, vietnamilaista ja intialaista. Pizzaravintolassa tarjotaan roomalaista Pizza Al Tagliota ja liharavintolassa savustetaan brisketit. Käsityö saa näkyä. Miten saisit omaan tekemiseen lisää aitoutta, sen viimeisen silauksen?
Ota rennosti
Vähän kuin kaverin luokse menisi – sellainen fiilis syntyy monien ravintoloiden pelkistetystä sisustuksesta ja mutkattomasta palvelusta. Aina ravintolaa ei edes tunnista ulkopuolelta. Vain tietäjät tietävät.
Unohda kikkailu
Tuote puhuu puolestaan. Ei kikkailua, ei hienostelua – Tukholmassa uskotaan omaan tekemiseen ja siihen, että asiakas arvostaa huipputuotetta, olipa se sitten lihaa, kalaa tai vaikka niche-tuotetta. Lakritsi- ja salmiakkituotteisiin keskittyvä kauppa tarjoaa vain ja ainoastaan lakritsia, mutta kaikille aisteille.
Raikkaus edellä
Raikkaus näkyy raaka-aineissa ja lopputuotteissa. Kaikki esillä oleva on runsasta, tuoretta ja houkuttelevaa. Voisitko sinäkin tarjota perinteisen buffetin sijaan ruoan lautasannoksina ja komponentteina?
Tyylipuhdas suoritus
Monissa paikoin ravintolan brändi ja tyyli on mietitty viimeisen päälle, WC:tä myöten. WC:tä on myös ajateltu asiakkaan näkökulmasta ja tarjolla on tarvikkeita vanupuikoista meikkeihin. Sisustukseen panostetaan, jos se sopii konseptiin.
Houkuttele runsaudella
Ruokatorien ja kahviloiden vitriinit kutsuvat runsaudellaan. Tee näyttävä esillepano vaikka koon, värin tai tuotevalikoiman mukaan. Laita esille paljon eri vaihtoehtoja tai runsaasti muutamaa vaihtoehtoa.
Luota klassiseen
Tukholma tarjoaa paljon kalaa ja äyriäisiä, perinteisiä skandimakuja. Hyväksi todettuja klassikkoja, kuten prinsessakakkua, saa lähes kaikkialta. Erilaisille lihapullille on jopa oma ravintola. Mitä suomalaista klassikkoa sinä voisit myydä?
Ihanaa luksusta
Kuohuva, osterit ja ravut – niitä saa melkein mistä vain ja milloin vain. Twisti on joko moderni tai klassinen. Tarjonnassa korostuu raaka-aineiden tuoreus ja ensiluokkaisuus. Luksusta on myös esillepano: konditoriatuotteet ovat esillä kuin timantit koruliikkeessä.