Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Sakky tarjoaa hyvät eväät työelämään niin opiskelijoille kuin työntekijöillekin

Petteri Makkonen, Maritta Pakkanen  ja Kimmo Pousi Sakkyn uudessa keittiössä.

Sakkyn Savilahden kampuksen uudessa keittiössä on helppo panostaa kasvisruokaan ja luomuun. Keittiössä raikaa nauru – kiitos hyvän ilmapiirin ja työkierron.

Valio Aimo® asiakas

Mikä?
Sakkyn Ravintolapalvelut eli Savon koulutuskuntayhtymän Ravintolapalvelut tarjoaa aterioita ja kahvilapalveluja Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion opiskelijoille ja henkilöstölle Kuopiossa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä. Toimipaikoissa on 33 työntekijää, päivittäisiä aamiais- ja lounasannoksia valmistetaan reilut 3 000. Lounasravintolat ja kahvilat toimivat myös oppimisympäristöinä.

Kuka?
Maritta Pakkanen, ravintolapalvelupäällikkö

Satokauden lempikasvis?
”Vihreä tankoparsa, joka on parasta ihanan raikkaassa, rapeassa parsasalaatissa tai perinteisesti keitettynä hollandaisekastikkeen kera.”



Search