Sampanjainen suupala: Mika Parviainen suunnitteli petit fourin MICHELIN Guide -tähtiseremoniaan
Ruoka-alan kermaa kokoontui Helsinkiin maanantaina 27.5., kun pääkaupunkimme isännöi pohjoismaisten ravintoloiden MICHELIN Guide -tähtien julkistamistilaisuutta, MICHELIN Guide Ceremory Nordic Countriesia. Valio Aimo toimi Helsingin kaupungin kumppanina julkistamistilaisuudessa.
Tapahtuma oli myös erinomainen tilaisuus esitellä korkeinta suomalaista kulinaristista osaamista peräti 420 pohjoismaiselle ravintola-alan ammattilaiselle, lehdistölle ja kumppaneille. Valio Aimo® Koeleipomon leipomokonsultti Mika Parviainen sai suunnitella yhden jälkiruoista seremonian after partyihin, klassisesta French 75 -sampanjacocktailista inspiroituneen pienen suupalan eli petit fourin.
Mika Parviainen toimii leipomokonsulttina Valio Aimo Koeleipomossa. Hän antaa ratkaisuja teollisuuden tuotantoihin ja luo reseptiikkaa, tekniikoita ja inspiraatiota leipomoalan ammattilaisille.
Lue lisää ajankohtaisista aiheista:
Takaisinveto SEVAN Tahina Seesaminsiementahna
Gallup: Miten keräätte asiakaspalautetta?
Koeleipomossa autetaan asiakkaita onnistumaan
Aimoteko 2024
Kestävät valinnat helpoksi
Jussi Mattsson
Huikeita elämyksiä Resta-seminaarissa
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.