Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Sampanjainen suupala: Mika Parviainen suunnitteli petit fourin MICHELIN Guide -tähtiseremoniaan

Elegantti leivos leiliautasella pöytäliinan päällä

Ruoka-alan kermaa kokoontui Helsinkiin maanantaina 27.5., kun pääkaupunkimme isännöi pohjoismaisten ravintoloiden MICHELIN Guide -tähtien julkistamistilaisuutta, MICHELIN Guide Ceremory Nordic Countriesia. Valio Aimo toimi Helsingin kaupungin kumppanina julkistamistilaisuudessa.

Tapahtuma oli myös erinomainen tilaisuus esitellä korkeinta suomalaista kulinaristista osaamista peräti 420 pohjoismaiselle ravintola-alan ammattilaiselle, lehdistölle ja kumppaneille. Valio Aimo® Koeleipomon leipomokonsultti Mika Parviainen sai suunnitella yhden jälkiruoista seremonian after partyihin, klassisesta French 75 -sampanjacocktailista inspiroituneen pienen suupalan eli petit fourin.

Mika Parviainen

Mika Parviainen toimii leipomokonsulttina Valio Aimo Koeleipomossa. Hän antaa ratkaisuja teollisuuden tuotantoihin ja luo reseptiikkaa, tekniikoita ja inspiraatiota leipomoalan ammattilaisille.


Search