Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Scandic Helsinki Hub on hotelli modernin matkailijan makuun

Scandic Helsinki Hub on hotelli modernin matkailijan makuun

Scandic Helsinki Hub on uudenlainen keskustahotelli, jonka sydämenä sykkii italialainen trattoria Il Centro. Siellä arvostetaan autenttisuutta ja avoimia ovia.

Tip icon

Valio Aimo® asiakas

Mikä? Scandic Helsinki Hub ja Trattoria Il Centro on urbaani, nykypäivän matkaajaa palveleva hotelli Helsingin keskustassa Annankadulla. Hotellin ravintola tarjoilee autenttisia italialaisia makuja hotellin vieraille ja kaupungin asukkaille.

Kuka? Anni Ikonen on Scandic Helsinki Hubin ravintola- ja kokoustoimenpäällikkö.

Kauden lempiherkku? Ikosen vappupiknikin ehdoton hitti ovat vegaaniset ja gluteenittomat, täydellisen pehmeät ja kuohkeat vappumunkit, jotka hän valmistaa mantelimaidosta ja gluteenittomasta jauhoseoksesta.

Hotelli on 1920-luvulla rakennetussa arvokiinteistössä, jossa on tapahtunut sadan vuoden aikana paljon. Alkujaan talo toimi kirjapainona, minkä jälkeen tilat palvelivat toimistokäytössä. Rakennuksen historiasta muistuttavat yksityiskohdat kirjapainotoiminnan kulta-ajoilta sekä persoonalliset tilaratkaisut. Industrial-henki on säilytetty koko rakennuksessa. Rinnalle on tuotu iloa, leikkisyyttä ja värikkäitä yksityiskohtia, kuten taidetta ja kierrätettyjä huonekaluja.

Carpacciossa on grillattua mustekalaa, sitruunaa, chiliä ja aiolia. Cannolichissä on yrteillä ja leivällä gratinoituja partaveitsisimpukoita ja crudossa kevyesti graavattua siikaa, sitrusvinaigrettea ja sitruunamelissaa.

””Buffetkulttuuri on Suomessa vahva ja asiakkailla sen suhteen melko vakiintuneet odotukset. Tuomme mukaan hieman yllätyksellisyyttä.””

Anni Ikonen, Scandic Helsinki Hubin ravintola- ja kokoustoimenpäällikkö

Kaikkien Scandic-hotellien aamiaisella on syksystä lähtien herkuteltu entistä laajemmalla kasvisruokien valikoimalla. Kahviin lorautetaan Valion Oddlygood-kaurajuomaa ja tarjolla on esimerkiksi chia-kookosvanukasta, tuorepuuroa, kikhernepannareita ja falafeleja.

”Helsinki Hubin aamiaiseen tuodaan italialaista twistiä muun muassa marinoiduilla mozzarellapalloilla, pikkelöidyillä kasviksilla ja italialaisilla leikkeleillä.”

Aamiaispöytä notkuu kaikille, mutta hotellin lounastarjoilut pyörivät coworking-asiakkaiden ja kokousvieraiden ympärillä.

Ravintola- ja kokoustoimenpäällikkö Anni Ikonen, ravintolapäällikkö Anisa Smili, kokouspuolen vuoropäällikkö Sanna-Mari Rutanen ja tarjoilija Rahul Anand saavat asiakkaat tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Tip icon

Anni Ikosen 5 + 1 vinkkiä modernin matkaajan kohtaamiseen

Kuuntele, jousta ja yllätä − siten hurmaat asiakkaasi.

1. Ole joustava ”Matkalla ollessa arki on kaukana ja tilanteet voivat muuttua odottamatta. Nykyaikainen matkailija arvostaa nopeaa ja ketterää reagointia yllättävissäkin tilanteissa.”

2. Mukauta tiloja ”Viipymät ovat usein lyhyitä, joten hotellihuoneissamme esimerkiksi kiinteät kaapit on korvattu muuntautuvilla säilytystiloilla. Etätyöt ovat lisänneet työskentelyyn sopivien tilojen tarvetta.”

3. Mieti menu monelta kantilta ”Ruoat kannattaa valita siten, että ne sopivat syötäviksi yksin ja yhdessä, joko ravintolassa tai omassa huoneessa. Juomapuolella alkoholittomuus ja vähäalkoholiset juomat ovat trendi etenkin nuorten ja työmatkalaisten keskuudessa.”

4. Panosta hyvinvointiin ”Matkallakin halutaan syödä terveellisesti ja jatkaa kotoa tuttuja kuntoilurutiineja. Siksi ruokalistan monipuolisuus ja laadukkaat kuntoilumahdollisuudet ovat arvossaan.”

5. Ohjaa paikallisten pariin ”Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet ovat aina plussaa, mutta matkalla halutaan nähdä myös paikallista elämää. Ole valmis opastamaan matkailija paikallisten suosimiin kohteisiin.”

5 +1 Tartu sivulauseisiin ”Hyvä asiakaspalvelija kuuntelee asiakkaan toiveita ja toteuttaa ne yli odotusten.”


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search