Suomen Green Chef -kilpailun edustajien kenraaliharjoitus Helsingissä 25.5.2023
Keittiössä digitaaliset ajastimet ovat rivissä. Aikaa vastaan kilpaillaan. Helsingin Laajasalossa kenraaliharjoitus on alkamassa. Hiep Nguyen ja Pyry Nykänen lähtevät kilpailemaan Suomen keittiömestarit ry:n toimesta Pohjoismaiden mestaruudesta Green Chef parikilpailussa, jossa kilpailijat valmistavat kasvismenun.
Kilpailu järjestetään Norjassa, Pohjoismaiden keittiömestareiden kongressissa Trondheimissa 1.6.2023. Kolme kuukautta sitten kilpailun pakolliset raaka-aineet ilmoitettiin kilpailijoille, jonka jälkeen Hiep ja Pyry lähtivät yhdessä suunnittelemaan kolmen ruokalajin ruokalistaa. Siitä asti Valio Aimo® tukku on toimittanut kilpailijoille raaka-aineet keittiöön. Alkuruoassa pitää kunnioittaa tomaattia, porkkanaa ja Lollo rosso salaattia. Pääruoan raaka-aineet ovat valkoinen parsa, omena ja kesäkaali. Jälkiruoan kilpakaksikko on päättänyt luoda raparperin, tuoreen mansikan ja tumman suklaan ympärille.
”Aimot toivottavat kokeille onnea Green Chef -kilpailuun!”
Lue lisää ajankohtaisista aiheista:
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.