Takuuvarma täytekakku kädenkäänteessä – nyrkkisäännöt onnistumiseen
Täytekakun valmistaminen alusta lähtien voi olla iso kynnys ammattikeittiön kiireisessä arjessa. Kun käytössä on valmiiksi superlaadukkaat raaka-aineet, ei kynnyksenä tarvitse olla kuin mielikuvituksen käyttö makumaailmoissa.
Valion pyöreät kakkupohjat ovat uutuuksia, joilla onnistuu täytekakun nopea valmistus takuuvarmasti. Rakenne on itsetehdyn oloinen ja pyöreä muoto klassinen juhlavien kakkujen valmistamiseen. Kakkupohjia saa kahdessa koossa: 10 ja 20 hengelle, eikä pohjan esivalmisteluihin kuulu muu kuin sulatus.
Nyrkkisäännöt loisteliaaseen täytekakkuun
Kakkupohjien sulatus: huoneenlämmössä noin 1 tunti, tai kylmiössä muutama tunti / yön yli hyvin peitettynä.
Kakun kostutus: 10 hengen kakkuun n. 40-50 grammaa maitoa per kerros ja 20 hengen kakkuun noin 100 grammaa (1 dl) maitoa per kerros.
Kakun täytteet: Valion hillot ja täytteet. Paistonkestäviä täytteitä voi lämmittää hetken esimerkiksi mikroaaltouunissa, jotta levittyvät paremmin kostutetun kakkukerroksen pintaan. Täytteiden jatkotuotteina käyvät erinomaisesti rahka, vispikerma tai Viola tuorejuusto (suhteet: 1 osa kermaa, 1 osa Viola tuorejuustoa/rahkaa ja 1 osa täytettä).