Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Tuo vaihtelua jälkiruokapöytään

Uudistamalla jälkiruokapöytää voit kasvattaa myyntiä. Hurmaatko asiakkaat tänään vaahdolla, huomenna vaikkapa kakulla? Lue myös vinkit sesongin makuihin jälkiruoissa.

Jälkiruokapöydässä on paljon mahdollisuuksia vaihteluun: Jälkiruokatyyppejä on paljon erilaisia ja niitä tuunaamalla tuot paitsi asiakkaalle lisäarvoa, myös omaan liiketoimintaasi kustannustehokkuutta.

Kurkkaa ideat jälkiruokapöytään

Lähes 400 valmista reseptiä!

Tuo sesonkiajattelu jälkiruokapöytään

Tarjoile jälkiruokapöydässä sesongin makuja:

  • Keväällä maistuvat rahka, piimä, mehukeitto, raparperi, mango, sitruuna ja lime.
  • Kesällä hurmaavat mansikka ja marjat, kukat, jogurtti ja yrtit.
  • Syksyllä jälkiruokiin sopivat omena, sitrukset, päärynä, pähkinät, AURA-juusto ja aprikoosi.
  • Talvella on lupa herkutella ja silloin maistuu rasvaisemmat juustot, maitotuotteet, inkivääri, suklaa, kaneli, voi, viikuna, luumu ja kirsikka.

Search