Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Unicafessa yli puolet valitsee kasvis- tai vegaanilounaan

Unicafessa yli puolet valitsee kasvis- tai vegaanilounaan

Helsingin yliopiston yhteydessä toimii opiskelijaravintola Unicafe, jonka asiakkaista yli puolet valitsee kasvis- tai vegaanilounaan. Lue, miten monesta näkökulmasta he ovat miettineet vastuullisuutta.

Unicafen asiakkaille vastuullisuus on perusarvo, joka on ohjannut ravintolan ateria- ja raaka-ainevalintoja ympäristöystävällisiksi jo pitkään.

Täytetty uunimakkara sai rinnalleen vihanneslaatikot ja punajuuripihvit jo 1970-luvulla. ”Unicafe panosti aterioiden terveellisyyteen ja oikeisiin ruokailutottumuksiin osittain asiakkaiden pyynnöstä ja osittain kansanterveysvalistuksen innoittamana, Unicafen hankinta- ja tuotekehityspäällikkö Susanne Reiju kertoo. Vastuullisuus näkyy myös siinä, että asiakkaan on voitava ottaa ruoka lautasellensa hyvällä mielellä miettimättä, miten se on tuotettu. ”Luopumalla naudanlihasta olemme saaneet raaka-aineiden hiilijalanjäljen laskemaan 11 prosenttia. Kokonaan hiilineutraali aiomme olla jo vuonna 2025.”

”Tällä hetkellä jo yli puolet myymistämme lounaista on kasvisruokaa.”

-Susanne Reiju, hankinta- ja tuotekehityspäällikkö

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search