Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Carte d’Or: Herkullisimmat jälkiruoat helposti!

Carte d’Or tekee maistuvien jälkiruokien valmistamisen helpoksi. Kätevillä jälkiruokatuotteilla onnistut aina ja toteutat omat ideasi suussa sulavista jälkiruuista – ilman aikaa vievää alkuvalmistelua. Kokeile, niin huomaat kuinka vaivattomasti voit tarjota asiakkaillesi hemmottelevan hyviä jälkiruokia!

Teksti ja kuvat: Unilever Food Solutions

Carte d’Or Suklaamousse

Helpoin tapa valmistaa täyteläisen suklainen ja ihanan kuohkea suklaamousse. Sisältää 62% suklaata. Pakkauskoko 1,44 kiloa, mistä tulee valmista moussea 10 litraa.

725705 – CARTE D’OR SUKLAAMOUSSE 1,44kg/10L

Carte d’Or Vanhanajan vaniljakastike

Jälkiruokakastikkeiden klassikko, joka sisältää aitoa Bourbon-vaniljaa. Täydellinen lisä hedelmäjälkiruuille ja -piirakoille. Pakkauskoko 1,6 kiloa, mistä tulee valmista kastiketta 11 litraa.

981449 – CARTE D’OR VANHANAJAN VANILJAKASTIKE 1,6kg/11L

Carte d’Or Moussepohja

Yksi moussepohja – lukemattomat jälkiruokamahdollisuudet! Mausta vaikkapa vadelmapyreellä tai muulla hedelmä- tai marjasoseella ja käytä kakkujen ja torttujen täytteenä. Pakkauskoko 1,8 kg, mistä tulee valmista moussea 16 litraa.

977520 – CARTE D’OR MOUSSEPOHJA JÄLKIRUOILLE 1,8kg/16L

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search