Valio Aimo 1/2024 -lehden reseptit
Voisolmupullia, dippejä ja tikka masalaa. Valio Aimo -lehden vuoden ensimmäisen numeron reseptit antavat uusia ideoita ammattikeittiöihin ja leipomoihin.
Uudet klassikot leipomoille
Porkkanakakku, voisilmäpulla ja toffeinen boston leivotaan nyt uudella tavalla. Aimon jauhomixit takaavat onnistuneen lopputuloksen.
- Voisolmupulla ihastuttaa voisilmäpullan ystävät. Käytä pinnalle kidesokerin sijaan hienosokeria. Sen hienompi rakenne on miellyttävämpi syödä.
- Hedelmäinen porkkanakakku sopii loistavasti kevään kestien kahvipöytään, kun sille pursotetaan juhlava asu kuohkeasta tuorejuustovaahdosta.
- Caramel-kierteen tyyliset kuorrutetut pullat ovat nyt maailmalla iso trendi. Eräässä düsseldorfilaisessa konditoriassa yksi pullapohja on tuunattu kymmenillä eri tavoilla.
Katso lisää vinkkejä:
Jälkiruokien toppingit haltuun
Tuomas Hämäläinen
Tuo vaihtelua jälkiruokapöytään
Edellisen päivän lounas muuttuu salaattibuffetiksi
Misaus mullistaa lounaan
7 x kätevä makupohja
Järjestä lounasbuffet kustannustehokkaasti
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.