Valio Aimo koeleipomo palvelee asiakkaita uudessa sijainnissa

Valio Aimo koeleipomo on saanut uudet upeat tilat hyvien liikenneyhteyksien varrelta Vantaalta. Sijainti Koivuhaan pikatukun yhteydessä on etu myös asiakkaille.
Nastolassa 1980-luvun lopulta saakka toiminut koeleipomo on ollut tärkeä paikka sekä Valion asiantuntijoille että leipomoasiakkaille. Tiloissa on testattu lukuisia Valion leipomotuotteita, kehitetty reseptejä ja ideoitu ratkaisuja, jotka ovat auttaneet asiakkaita onnistumaan.
Nyt samoja perinteitä jatketaan uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa Vantaan Koivuhaassa.
Tukullinen tuotteita alakerrassa
Uusi sijainti Vantaalla palvelee monesta suunnasta saapuvia asiakkaita: kehätiet ja Tuusulanväylä kulkevat aivan koeleipomon vieressä, eikä lentokentälle ja Aviapoliksen juna-asemallekaan ole kuin muutaman kilometrin matka.
Hyvien liikenneyhteyksien lisäksi etua on paikasta Valio Aimo pikatukun yhteydessä.
”Jo heti ensimmäisinä päivinä huomasin, kuinka kätevää on, kun on Aimo pikatukku alakerrassa. Aikaa säästyy, kun yksittäiset raaka-aineet voi käydä hakemassa erillisen kauppareissun sijaan pikatukusta”, Valio Aimo leipomokonsultti Mika Parviainen kertoo.
Myös asiakkaat hyötyvät pikatukun ja koeleipomon yhteisestä sijainnista: koeleipomolla vierailun voi kätevästi yhdistää piipahdukseen pikatukussa.

Modernia, avaraa ja valoisaa
Ennen uuden koeleipomon avajaisia tilat kokivat mittavan remontin. Aiemmin tiloissa sijainneet, mutta sittemmin ilman käyttöä jääneet takkahuone ja edustussauna saivat väistyä nykyaikaisen leipomopuitteiden tieltä.
”Tilat palvelevat erinomaisesti Valio Aimo asiakkaita. Kuten vanhalla, myös uudella koeleipomolla pyritään löytämään ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita onnistumaan. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakastilaisuuksia, kehityspäiviä, tuotemaistatuksia ja -testejä sekä asiakkaiden liiketoimintaa tukevan reseptiikan kehitystä”, Parviainen kertoo.
Lopputulos on selvästi onnistunut, sillä tilat ovat saaneet jo paljon suitsutusta. Remontin myötä uusi koeleipomo on avara, valoisa ja nykyaikainen.
”Odotan, että asiakkaat ihastuvat uuteen koeleipomoon yhtä paljon kuin minäkin”, Parviainen sanoo.
Valio Aimo koekeittiö ja koeleipomo pähkinänkuoressa
Valio Aimo koekeittiö ja koeleipomo auttavat ravintola- ja leipomoalan asiakkaita onnistumaan. Valmiit ratkaisut, inspiraatio ja sparraus, tuotteiden käyttövinkit ja reseptiikka – koekeittiöltä ja koeleipomolta löytyy apua ja asiantuntemusta moneen eri asiakastarpeeseen.
Valio Aimo koekeittiöllä ja koeleipomolla työskentelevät:
- Leipomokonsultti Mika Parviainen
- Horeca-alan asiantuntija, keittiömestari Tuomas Hämäläinen
- Ruokapalveluiden asiantuntija Petri Nuutinen
- Tiiminvetäjä ja kehityspäällikkö Ville Valtasalmi