Valio luo lisäarvoa ja räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin
Mika Parviaisen rooli leipomokonsulttina on ymmärtää asiakkaiden tarve ja luoda siihen ratkaisu. Parhaimmillaan siitä syntyy menestystuotteita, jotka leviävät myyntiin laajasti ja luovat asiakkaille uutta liiketoimintaa.
Suonenjoen tehdas tarjoaa ainutlaatuista osaamista
”Olen tavallaan tulkki asiakkaan tarpeiden ja tuotannon välissä, ja vahvasti mukana siinä, että pystytään luomaan ratkaisuja, jotka soveltuvat parhaiten asiakkaan tuotekehitykseen”, Parviainen kuvailee. Suonenjoen hillot, täytteet ja marmeladit valmistetaan täysin Suomessa. Tehdas on varsin ketterä ja joustava, ja pystyy toteuttamaan räätälöityjä ratkaisuja täysin asiakkaan uniikkeihin tarpeisiin.
Suonenjoella valmistettavien hillojen valikoima on suuri. Monesti asiakas etsii tietyn tyyppistä makuparia tuotteeseensa, esimerkiksi vaniljakreemiä ja hilloa. Laajasta hillovalikoimasta on helppoa lähteä etsimään oikeanlaista tasapainoa toteutukselle. Makuja testataan asiakkaan kanssa, ja lopulta onnistutaan löytämään juuri oikeanlainen kombinaatio. ”Suonenjoki on ainutlaatuinen tehdas. Siellä voidaan valmistaa myös maitopohjaisia täytteitä, joissa käytetään maitorahkaa, tuorejuustoa, jogurttia tai voita. Lopputuloksena syntyy monenlaisia maukkaita suolaisia ja makeita täytteitä. ”Olemme hyvin ylpeitä Suonenjoen tuotteista. Ne ovat monipuolisia ja toimivia. Paistonkestävät täytteet ovat loistavia wienereissä, pullissa ja pitkoissa, mutta samat täytteet käyvät myös konditoriatuotteisiin ilman paistoa”, Parviainen kertoo.
Palvelua tuotekehityksestä ratkaisujen luomiseen
Parviainen tekee myös asiakaskohtaista tuotekehitystä. Pitkän linjan ammattilaisena hän osaa nähdä, mitä asiakas tarvitsee ja miten siihen tuotannossa pitää vastata. Toteutusten pitää joskus olla täysin tapauskohtaisesti räätälöityjä. ”Yleensä paras tulos saadaan, kun olen mukana alusta saakka. Kun tiedän, mihin ollaan tähtäämässä, osaan ohjeistaa tuotantoa oikein. Heidän täytyy esimerkiksi ymmärtää, mitä vaatimuksia täytteellä on, pumpataanko sitä monta kertaa prosessissa tai tarvitseeko sen olla vaikkapa paistonkestävää.” Toisaalta asiakas voi toivoa jotakin tiettyä ominaisuutta, esimerkiksi valuvampaa tai pehmeämpää täytettä. Haluttujen ominaisuuksien varmistamiseksi Parviainen osallistuu tuotekehitykseen asiakkaan kanssa.
”Voidaan taata, että asiakkaille lähtee testattu ja toimiva tuote, jolle on heti olemassa toimivaa ja ajankohtaista reseptiikkaa.”
Mikan tuunausvinkit joulutortuille
Makeat tähtitortut
Joulun tähtitortut tuunattuna kahdella tavalla. Puolukkatäyte sekä kanelicurd-piparistreussel versiot.
Suolaiset tähtitortut
Suolaiset tähtitortut kahdella tavalla: makean suolaisella riistatäytteellä sekä kylmäsavulohitäytteellä.
Valio voin käyttö leivonnassa
Tähtitortut
Croissantit
Pikkuleivät
Lue lisää ajankohtaisista aiheista:
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.