Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Satokauden raaka-aineet löytävät tiensä ISS:n ravintoloihin lähiseutujen pelloilta ja navetoista. ISS:n ja Valion yhteistyö tuo ravintoloihin paitsi kotimaiset maitotuotteet myös yhteisen kehitystyön tulokset.

Paikallisten raaka-aineiden ja satokausien antimien käyttö on ISS:n ravintolapalveluiden keskiössä. Satokausien tuoreet raaka-aineet muuttuvat resepteiksi, ruokalistoiksi ja teemoiksi yhteistyössä kumppaneiden, kuten Valion, kanssa.

Paitsi että satokausiajattelu on ravitsemuksellisesti vastuullista, se on ISS Ravintolapalveluiden tuotepäällikön Terhi Paldanin mukaan myös ilmastoystävällinen tapa valmistaa ruokaa. ISS:n ravintolapalveluiden käyttämät pääraaka-aineet ovat aina kotimaisia.

– Säästämme luonnonvaroja, kun käytämme ja säilömme talteen raaka-aineita, joita on tarjolla ja jotka ovat lähellä.

Tuotekehitystä, reseptiikkaa ja makuelämyksiä

Joensuun juustola, Suonenjoen hillotehdas, Helsingin mehutehdas – Valion tuotteita valmistetaan Suomessa 12 eri paikkakunnalla, tuoremaitoa kolmessa meijerissä. Niistä maidot, juustot, jogurtit, rahkat, hillot ja leipomotuotteet päätyvät myös ISS:n ravintoloihin ympäri maan.

– Säästämme kilometrejä ja optimoimme reittejä niin pitkälle kuin mahdollista. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun maito on niin sanotusti lähimaitoa Riihimäeltä, Valion markkinointipäällikkö Nina Metso kertoo.

ISS:n ja Valion yhteistyöhön kuuluu tuotekehityksen lisäksi uusien reseptien ja ruokateemojen suunnittelua. Valion myyntipäällikkö Marika Niemi tiivistää, että kumppanit tuottavat yhdessä makuelämyksiä ja hakevat Valion tuotteista ISS:n tarpeisiin parhaiten sopivat. Uutuuksia keittiöt pääsevät käyttämään ensimmäisten joukossa.

”Vastuullisuus on mukana kaikessa tekemisessämme.”


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search