Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Vinkit leipäviikon vitriinitarjoiluun

Vinkit leipäviikon vitriinitarjoiluun
Nina Metso
Markkinointipäällikkö

Nina tuntee trendit ja niiden ammattikeittiöille tuomat mahdollisuudet.

Leipäviikkoa vietetään syyskuussa viikolla 37. Harva kuitenkaan tietää, että leipäviikkoa on vietetty jo ainakin vuodesta 1935 alkaen.

Leipäviikon historia

Vuonna 1964 leipätiedotus järjesti leivän menekin edistämiseksi leipäviikon edeltäjän, ensimmäisen leipärynnäkön. Tapahtumalla on jo pitkät perinteet ja se herättää suurta mielenkiintoa eli mahdollisuudet menestyksekkääseen toteutukseen ovat hyvät. Nykyisin tumman ja vaalean leivän suosio Suomessa on aika tasaväkistä, joten molempia kannattaa olla tarjolla monipuolisesti.

Leipäviikkoteeman hyödyntäminen on loistava mahdollisuus lisätä esimerkiksi vitriinituotteiden menekkiä. Tarjoamalla uudenlaisia, mielenkiintoisia leipävaihtoehtoja herätät asiakkaan mielenkiinnon ja kokeilunhalun uusiin makunautintoihin. Maku on tietenkin tärkeä, mutta myös ulkonäöllä ja tarjoilutavalla on suuri merkitys, kun asiakas valitsee vaikkapa mukaan otettavaa evästä, ja kun mietit kokous- ja kahvitarjoilujen suolaista vaihtoehtoa.

Erilaisia tuoreita leipiä pöydällä

Jauhomixeillä tehokkuutta arkeen

Aimo jauhomixeillä teet vaivattomasti suolaisia sekä makeita leivonnaisia. Tuotteet ovat erinomainen apu niin leipomossa kuin pienessä ravintolassakin.

Bagelit ovat nyt nosteessa

Take away ruoan kysynnän kasvu on kasvattanut ja monipuolistanut tarjontaa. Herkulliset ja mehukkaat bagelit ovat löytäneet kuluttajat ja uudet bagelpaikat ovat rikastuttaneet ravintolatarjontaa. Bagelin voi tehdä myös itse tai käyttää Valion valmiita pakaste bageleitä ja täyttää herkulliseksi runsailla täytteillä. Bagel voi olla suolainen tai makea. Kokeile myös uusia avobageleitä.

Bagelin tai voirinkelin voi tehdä myös itse


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search