Valio voiwieneraihion herkulliset täytteet
Laadukkaat ja maukkaat voilla leivotut voiwieneraihiot voi ostaa valmiina ja säästää aikaa muihin leivontaprosesseihin. Voit keskittyä maukkaiden täytteiden sekä myyvien makuparien ja kiinnostusta herättäviin koristeiden suunnitteluun. Puolivalmiilla tuotteilla voi helposti vastata kiirehuippuihin, saada nopeasti myytävää vitriiniin ja varmistaa tasalaatuisuus kuumana vuodenaikana ja sekä loma-aikoina.
Wiener on leipomoissa työtä ja taitoa vaativa leivonnainen. Valmistuksessa on monta vaihetta: taikinan valmistus, voin paketointi taikinaan, kaulinta ja laskostus, välilevot ja muotoilu vievät paljon aikaa. Lisäksi lämpötilan pitäisi olla riittävän viileä leipomossa, jotta kerrokset muodostuisivat täydellisiksi. Nämä aikaa ja henkilökuntaa vaativat työvaiheet voi jättää tekemättä ja ostaa valmiita Valio voiwieneraihiota.
Sulata, kohota ja paista
Sulata tuotteet pellillä muovilla peitettynä yön yli kylmiössä ja nostata ennen paistoa huoneenlämmössä n. 1 tunti. Pursota paistonkestävää täytettä keskelle ja paista kiertoilmauunissa n. 230 C n. 12 min. Tuotteet voi myös sulattaa huoneenlämmössä 1-2 tunnin ajan ja nostattaa nostatuskaapissa (34 °C) n. 1 h ajan ennen paistoa.
Marjaisat täytteet
Paistonkestävät marjaisat täytteet tuovat makua ja väriä leivonnaisiin.
Maitopohjaiset täytteet
Kokeile erilaisia maitopohjaisia täytteitä tai maukkaita curdeja yhdessä marja- ja hedelmätäytteen kanssa.
Hedelmätäytteet
Hedelmätäytteillä saat väriä ja eksoottisia makuja.