Hurmaa salaattibuffetilla
Opi rakentamaan salaattipöytä toimivaksi ja tuo vaihtelua tarjontaan dipeillä, tahnoilla, makupohjilla ja tuoreilla leivillä. Asiakkaasi ihastuu takuulla ja se näkyy viivan alla.
Näin rakennat salaattipöydän oikein
Rakenna 16 komponentin salaattibuffa niin, että edullisimmat raaka-aineet ovat alussa ja kalliimmat lopussa. Herätä matkan varrella kaikki aistit!
Monikäyttöiset dipit ja tahnat
Dipit ja tahnat erinomaisia maustajia ja niiden valmistamisessa ja käytössä on vain taivas rajana. Ne ovat myös mainio keino tehdä hävikistä hyvikkiä.
Värikkyyttä salaattipöytään
Kaipaako salaattipöytäsi jotain uutta? Haluavatko asiakkaasi syödä kevyemmin ja terveellisemmin? Inspiroidu resepteistämme ja löydä uudet suosikkisi.
7 x monikäyttöinen makupohja
Valmiin makupohjan avulla vaihdat helposti ja nopeasti makumaailmaa esimerkiksi salaattipöydässä. Voit tuunata monikäyttöiset makupohjat liikeideaasi sopiviksi.
Leipämixeillä vaihtelua leipävalikoimaan
Aimo leipämixeillä valmistat vaivattomasti tuoretta ja herkullista leipää asiakkaillesi joka päivä. Lue leipomokonsultti Mika Parviaisen ohjeet jauhomixien käyttöön.
Kaikki parhaat leipäreseptit
Suomalaiset ovat leipäkansaa. Kaikki leipäreseptimme ovat Valio Aimo Koekeittiössä testattuja ja herkullisiksi todettuja, ja valinnanvaraa on vaaleasta tummaan ja limpusta sämpylöihin.