Sesongissa maaliskuussa
Maaliskuussa nautitaan raikkaasta limestä, joka tuo happamuutta monenlaisiin ruokiin.
Aimolaisten vinkit
”Jos maa-artisokka tuntuu kinkkiseltä kuorittavalta, sen voi paahtaa huolellisesti pestynä myös kuorineen. Kuorittu maa-artisokka tummuu herkästi, mutta voit ehkäistä tummumista sitruunavedellä. Hyödynnä myös Aimon valikoimasta löytyvä valmiiksi kuorittu maa-artisokka sekä valmis maa-artisokkasose.”
-Laura Miettinen, tuotepäällikkö, Valio Aimo®
Sesongissa myös
avokado, banaani, greippi, keittobanaani, kookospähkinä, limetti, mandariini, mango, papaija, passiohedelmä, veriappelsiini, bataatti, maa-artisokka, maniokki, palsternakka, piparjuuri, peruna, lila bataatti
Sesongin suosikkireseptit ammattikeittiöihin
Käytä limeä salaateissa, marinadeissa tai cocktaileissa. Se tuo hapokkuutta ruokiin ja on täydellinen lisä kalan tai äyriäisten kanssa. Voit myös käyttää limeä makeiden jälkiruokien raikastajana.
Maa-artisokkapyre on hienostunut vaihtoehto perinteiselle perunamuusille. Tässä reseptissä se tarjotaan kurpitsalla täytetyt porsaan sisäfileen kanssa.
Katso myös nämä
Kaikki helposti yhdeltä kumppanilta
Valio Aimo® on foodservice-alan toimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattava jakeluverkosto. Yhdistämme tukun ja valmistajan parhaat puolet, joten voimme tarjota juuri sinulle sopivimman kokonaispaketin. Haluamme olla asiantuntevin kumppanisi ja joka päivä luottamuksen arvoinen.