Ratkaisut ammattilaisille
Kaipaako sinun menestystarinasi inspiraatiota? Olemme laatineet sinulle valmiita ratkaisuja ja uusia ideoita bisneksesi kehittämiseen.
Ratkaisupankista löydät pieniä ja suurempia vinkkejä, joilla voit hurmata asiakkaitasi ja tehdä parempaa tulosta. Webinaarit, minikurssit ja helpot täsmäoppaat sisältävät mm. tuunausideoita, niksejä raaka-aineiden hyödyntämiseen tai konsteja lisämyyntiin. Valio Aimo® asiakkaana voit saada myös räätälöityjä koulutuksia, brändiosaamista käyttöösi sekä valmiita markkinointimateriaaleja.
Haluatko piristää tarjontaasi trendikkäällä rahkabaarilla? Tai saada potkua myyntiin houkuttelevalla vitriinillä? Nappaa vinkit alta vapaasti käyttöön!
Valio Aimo ❤️ Satokausikalenteri
Ammattilaisen Satokausikalenterista® löydät inspiraatiota ja tietoa nimenomaan keittiöalan osaajille. Mietityttääkö esimerkiksi, miten asiakkaat saa kiinnostumaan kasviksista ja onko sesongin raaka-aineiden käyttö kustannustehokasta? Katso kaikki kauden vinkit.
Ajankohtaiset sesonkitärpit
Tehokas lounaspöytä
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämä sanonta kiteyttää erinomaisesti sen, miten lounastarjoilun voi kääntää voitokkaaksi liiketoiminnaksi. Katso kustannustehokkaat vinkit etenkin buffettarjoilua ajatellen.
Pizzaa per favore!
Suomalaiset on viime vuosina vallannut todellinen pizzahuuma. Lue, miten onnistut pizzan valmistuksen eri vaiheissa.
Näin kokoat houkuttelevat vitriinit
Näyttävä ja taidolla rakennettu vitriini tuo tuotteet parhaiten esille, teet parempaa tulosta ja onnistut lisämyynnissä. Mutta miten tällainen, aidosti toimiva vitriini rakennetaan? Katso videot ja opi lisää.
Rahkabaari
Rahkabaarilla vauditetaan myyntiä, luodaan hyvinvointia ja korostetaan kunkin sesongin makumaailmaa.
Vaihtelua ja valikoimaa aamiaiselle
Poimi ideat aamiaiskattaukselle eri konsepteihin ja jokaiseen vuodenaikaan!
Take Away
Keräsimme yhteen tietopaketin, joka kertoo kaiken oleellisen siitä, mitä kaikkea on hyvä huomioida, kun käynnistää take away -bisnestä. Nappaa ideat ja vinkit vapaasti käyttöön!
Juuston viemää
Juhli juustoja ja hemmottele asiakkaitasi inspiroivilla teemapäivillä! Kotimaisia juustoja voi liputtaa kukin ammattikeittiö omalla tavallaan. Voi juhlia koko viikon, viettää erillistä juustopäivää tai nostaa listalle teemaan sopivan suosikkiannoksen.
Vinkkejä leipomoille
Aimo sammuttaa tiedonjanon
Haluamme pitää sinut ajan hermolla. Esittelemme sinulle alan trendejä, raaka-aineita, vinkkejä, tuunausideoita, reseptiikkaa ja alan toimijoiden tarinoita monissa kanavissamme. Tarjoilemme myös opastavia materiaaleja vaihtuvien, ajankohtaisten teemojen ympärillä. Valikoi rusinat pullasta!
Kaikki hyvikistä
Hyvikki on materiaalitehokkuutta, eli sitä, että keittiöissä pyritään ajattelemaan ja toimimaan mahdollisimman fiksusti huomioimalla sekä raaka-aineet, ihmiset että käytettävät laitteet. Tällöin työtä tehdään mahdollisimman kustannustehokkaasti ja samalla hävikkiä ennaltaehkäisten.
Inspiraationa hyvikki
Kustannustehokkuuteen tulee pyrkiä, ruokahävikkiä täytyy karsia – tässä jokaisen ravintolan kannattavuuden kaksi peruspilaria. Hyvikki luo lisäarvoa…
Miksi jokaisen ravintolan tulisi kiinnostua hyvikkiajattelusta?
Ravintola-ala painii isojen haasteiden, kuten työvoimapulan, nousevien kustannusten ja hitaan markkinakasvun kanssa. Me aimolaiset haluamme helpottaa…
Palkitseva hyvikki
”Salaattipöytä kertoo paljon tarjonnasta. Anna kädenjälkesi näkyä!” Tuomas Hämäläinen, Keittiömestari
Hävikki kuriin ruokalista- ja raaka-ainetilaussuunnittelulla
Ruokahävikki on valitettavan suuri ongelma nyky-yhteiskunnassa. Jo pelkästään Suomessa noin 360 miljoonaa kiloa kotimaisen ruokaketjun tuotetusta ruoasta…
Ruokahävikki = kustannushävikki, vinkit eurojen säästämiseen
Ruokahävikki on aivan oikeutetusti ollut polttava puheenaihe jo vuosien ajan. Näillä vinkeillä vähennät esivalmistelu-, paisto- ja tarjoiluhävikkiä…
Vinkkivideot
Hyvikkivinkit Miten toimia hyvikin mukaisesti ja saada säästöjä aikaan keittiössä? Tässä parhaat käytännön vinkkimme, joiden avulla saat tehostettua…