Siirry sisältöön

Vinkkiartikkelit

Näin kokoat houkuttelevat vitriinit

Näyttävä ja taidolla rakennettu vitriini tuo tuotteet parhaiten esille, teet parempaa tulosta ja onnistut lisämyynnissä. Mutta miten tällainen, aidosti toimiva vitriini rakennetaan? Katso videot ja opi lisää.

Tee myyntipisteestäsi houkutteleva kokonaisuus. Välipalaistuminen on edelleen voimakkaasti vahvistuva ilmiö ja päivän ateriat muuntuvat yhä useammin pieniksi syömisiksi. Kasvava kahvilakulttuuri ja liikkuva elämäntyyli asettavat vitriini- ja muille välipalamyyntipisteille entistä enemmän vaatimuksia. Tutustu koulutusvideoihin alta ja loihdi toimipaikkaasi herkullinen ja myyvä vitriini.

Tip icon

Miten houkutteleva vitriini rakennetaan?

1. Tunne asiakaskuntasi tarpeet ja huomioi trendit.

Me Valiolla tunnemme suomalaiset kuluttajat ja voimme auttaa vitriinituotteiden valinnassa.

2. Laatu, tuoreus ja sopiva runsaus

Tuotteita tulee olla esillä riittävästi, mutta liian ahdasta vaikutelmaa kannattaa välttää samoin kuin liian tyhjää vitriiniä.

3. Tuotteiden asettelu siististi ja selkeästi

Asettele tuotteet siten, että vitriiniin syntyy selkeä kokonaisuus. Laita tuotteiden etiketit oikein päin näkyville ja varmista, että asiakas näkee hinnat helposti.

4. Huomioi sesongit

Pidä vitriinisi ajan tasalla huomioimalla sesongit esimerkiksi valikoimassa, koristeissa, väreissä ja tarjoiluastioissa.

5. Tuunaa lisäarvoa

Pienillä muokkauksilla voit tehdä tuotteista persoonallisempia ja houkuttelevampia. Voit esimerkiksi lisätä täytteitä ja koristella tuotteet oman mielesi mukaan.

erilaiset leivät ja salaatit ovat vitriinin kestosuosikkeja
raikas ja värikäs vitriini
hedelmäinen rahkavälipala on houkutteleva vitriinituote



Top 6 muistilista vitriinin rakentamiseen

1. Tunne asiakaskuntasi tarpeet ja huomioi trendit.

Me Valiolla tunnemme suomalaiset kuluttajat ja voimme auttaa vitriinituotteiden valinnassa.

2. Laatu, tuoreus ja sopiva runsaus

Tuotteita tulee olla esillä riittävästi, mutta liian ahdasta vaikutelmaa kannattaa välttää samoin kuin liian tyhjää vitriiniä.

3. Tuotteiden asettelu siististi ja selkeästi

Asettele tuotteet siten, että vitriiniin syntyy selkeä kokonaisuus. Laita tuotteiden etiketit oikein päin näkyville ja varmista, että asiakas näkee hinnat helposti.

4. Huomioi sesongit

Pidä vitriinisi ajan tasalla huomioimalla sesongit esimerkiksi valikoimassa, koristeissa, väreissä ja tarjoiluastioissa.

5. Tuunaa lisäarvoa

Pienillä muokkauksilla voit tehdä tuotteista persoonallisempia ja houkuttelevampia. Voit esimerkiksi lisätä täytteitä ja koristella tuotteet oman mielesi mukaan.

Rakennetaan yhdessä toimiva vitriini

Me Aimot olemme mestareita ymmärtämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja ratkaisemaan ne kekseliäästi. Jos valikoiman tuotteista ei löydy sopivaa, etsimme täydennystä tai kehittämme sinulle jotakin täysin omaa.


Search