Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg paseerattua tomaattia
- 0,200 kg oliiviöljyä
- 0,200 kg balsami- tai valkoviinietikkaa
- 0,012 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1,000 kg papusekoitusta
- 1,000 kg papupalaa pakaste
- 0,020 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita paseerattu tomaatti, oliiviöljy ja etikka tasaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lämmitä huuhdellut ja valutetut pavut vinaigreten kanssa 185° C uunissa, n. 10-15 min. Viimeistele basilikalla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
173 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
10,9 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
5,3 g
Suola
0,6 g
Kalsium
72,1 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
4,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä