Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,200 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,200 kg rypsiöljyä
Kakkupohjat
- 0,400 kg vettä
- 1,000 kg Aimo cakemixä 10 kg
- 0,036 kg kaakaojauhetta
-
0,145 kg
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 0,056 kg hasselpähkinärouhetta
Suklaamousse
- 0,300 kg tummaa suklaata
- 1,300 kg
- 0,300 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
Koristelu
- 1,000 kg
- 0,700 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
- 0,200 kg suklaalastuja
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Sulata voi ja jäähdytä. Yhdistä öljyn kanssa.
- Sekoita kaikki ainekset yleiskoneessa 5 min hitaalla nopeudella.
- Annostele kakku vuokiin.
- Paista 175 asteessa n.20 min. Anna jäähtyä.
Mousse
- Kiehauta 300g kermaa ja lisää suklaan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä vanilja-tuorejuustotäytteeseen.
- Vaahdota loppu kerma ja lisää nostellen joukkoon.
- Laita kakkupohja kakkurenkaan pohjalla ja annostele mousse päälle. Tasoita pinta.
- Anna tekeytyä kylmässä vähintään pari tuntia tai yön yli.
Koristelu
- Poista kakkurengas ja kuorruta pinta lämmitetyllä kinuskilla.
- Vaahdota kerma ja pursota reunalle koristeet.
- Koristele suklaalastuilla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2427 kcal
Proteiini
15,2 g
Hiilihydraatti
57,5 g
Rasva
239,4 g
Tyydyttynyt rasva
116,9 g
Ravintokuitu
7,9 g
Suola
0,6 g
Kalsium
329,6 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
249 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
24,6 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa