Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohjamassa
- 2,000 kg Aimo cakemixä 10 kg
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,400 kg rypsiöljyä
- 0,800 kg vettä
- 1,250 kg porkkanaraastetta
- 0,005 kg kardemummaa
- 0,010 kg jauhettua kanelia
Täyte
-
1,500 kg
Valio mango-appelsiini-limetäytettäIhanan pirteä keltainen täyte, joka sopii erinomaisesti paistettaviin leivonnaisiin kuten wienereihin ja pulliin tai sellaisenaan…
Kuorrute
-
0,880 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
0,880 kg
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0,175 kg sokeria
- 0,015 kg vaniljasokeria
- 0,075 kg sitruunamehua
Koristeeksi
- 0,400 kg tuoreita marjoja
- 0,060 kg suklaakoristeita
Jaa resepti
Ohje
Pohjamassa
- Sulata voi ja jäähdytä. Yhdistä öljyn kanssa.
- Sekoita loput ainekset sekaan.
- Sekoita yleiskoneessa 5 min hitaalla nopeudella.
- Annostele voideltuihin vuokiin.
- Paista 180°C:ssa n.25 min.
- Jäähdytä.
Täyte
- Levitä Mango-appelsiini-limetäyte jäähtyneen pohjan päälle.
Kuorrute
- Vaahdota kuorrutteen ainekset kuohkeaksi.Pursota röyhelöksi pinnalle.
Koristelu
- Viimeistele kakku suklaakoristeilla ja tuoreilla marjoilla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2695 kcal
Proteiini
16,1 g
Hiilihydraatti
165,6 g
Rasva
216,3 g
Tyydyttynyt rasva
90,8 g
Ravintokuitu
11,5 g
Suola
2,8 g
Kalsium
218,5 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
199 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
12,2 g
Rasva
15,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa