Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
- 1,200 kg Aimo cakemixä 10 kg
-
0,240 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,240 kg rypsiöljyä
- 0,480 kg vettä
- 0,200 kg mantelirouhetta
- 0,100 kg
Kostutus
- 0,230 kg vettä
- 0,035 kg sokeria
- 0,050 kg tummaa rommia
Koristeluun
- 0,200 kg pomadaa
-
0,500 kg
Valio Leipomo vadelmahilloaOikea valinta Runebergin torttuihin ja muihin leipomo- ja konditoriatuotteisiin. Tuo kauniin luontaisen vadelman värin ja…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi ja jäähdytä. Yhdistä öljyn kanssa.
- Sekoita loput ainekset sekaan.
- Sekoita yleiskoneessa 5 min hitaalla nopeudella.
- Annostele 58 X 43 cm:n vuokaan.
- Paista 180°C:ssa n.25 min.
- Kiehauta vesi ja sokeri.
- Mausta rommilla.
- Kostuta kuuma piirakka kostutusliemellä.
- Anna jäähtyä.
- Koristele piirakka pomadalla ja vadelma hillolla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
150 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatti
11,9 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0 g
Kalsium
11,5 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
231 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
18,3 g
Rasva
16,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa