Ainekset
Pohjat
-
0,400 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,200 kg digestivekeksejä
- 0,600 kg
-
1,100 kg
Valio Leipomo vadelmahilloaOikea valinta Runebergin torttuihin ja muihin leipomo- ja konditoriatuotteisiin. Tuo kauniin luontaisen vadelman värin ja…
Täyte
-
0,650 kg
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0,720 kg valkosuklaata
- 0,540 kg Valio vaniljakreemitäytettä
- 0,060 kg liivatelehtiä
-
0,160 kg
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1,800 kg
Kuorrute
- 0,200 kg
- 0,070 kg
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg vettä
- 0,400 kg tärkkelyssiirappia
- 0,030 kg liivatejauhetta
- 0,160 kg kylmää vettä
- 0,400 kg valkosuklaata
- 0 kg elintarvikeväriä punaista
Koristelu
- 0 kg maitosuklaata
- 0 kg macarons-leivoksia
Jaa resepti
Ohje
Kuorrute:
- Valmista kuorrute edellisenä päivänä. Kiehauta kerma, maitojauhe, sokeri, vesi ja tärkkelyssiirappi.
- Liota liivatejauhe kylmään veteen. Lisää liivateseos kuumaan kermakeitokseen.
- Lisää keitokseen valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi.
- Värjää kuorrute vaaleanpunaiseksi.
Pohjien valmistus:
- Hienonna digestive keksit ja sekoita sulatetun voin sekaan.
- Painele ohut kerros muru seosta ø 18 cm:n kakkurenkaaseen.
- Leikkaa vetopohjat ø18 cm:n renkaiksi. Kostuta ja pursota vadelmatäyte spiraaliksi päälle. Pakasta.
Täytteen valmistus:
- Kuumenna kerma ja lisää valkosuklaan joukoon. Sekoita tasaiseksi.
- Liota liivatelehdet kylmässä vedessä.
- lämmitä maito ja sulata siihen liivatelehdet. Yhdistä vaniljakreemiin.
- Lisää vanilja-liivateseos suklaaseoksen joukkoon.
- Vaahdota kerma. Lisää alle 40°C :n vanilja-suklaaseos joukkoon nostellen.
Kakun pohjaus:
- Laita muroseksen päälle ø 20 cm:n kakkurengas. Annostele moussea ja vetopohja kiekot muropohjan päälle. Spiraali koristetta varten vala moussea silikonimuottiin ja tasoita.
- Pakasta.
Kuorruttaminen ja koristelu:
- Sulata kuorrute ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Irroita kakut renkaista ja aseta kuorrutusritilän päälle.
- Kaada kuorutetta jäisen kakun pinnalle. Irroita spiraalikoriste muotista ja ruiskuta kaakaomaalilla pinta. Nosta kuorrutetun kakun pinnalle.
- Koristele haluamallasi tavalla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
5545 kcal
Proteiini
65 g
Hiilihydraatti
578,1 g
Rasva
329,8 g
Tyydyttynyt rasva
185,3 g
Ravintokuitu
13 g
Suola
5,2 g
Kalsium
976,7 mg
D-vitamiini
0,8 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
366 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
38,2 g
Rasva
21,8 g
Tyydyttynyt rasva
12,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- elintarvikeväriä
- maitosuklaata
- macarons-leivoksia