Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
1,200 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,900 kg sokeria
- 0,300 kg kananmunia
- 0,020 kg leivinjauhetta
- 1,800 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
1,000 kg
Valio Leipomo vadelmahilloaOikea valinta Runebergin torttuihin ja muihin leipomo- ja konditoriatuotteisiin. Tuo kauniin luontaisen vadelman värin ja…
Kuorrute
- 1,000 kg pomadaa
- 0,001 kg punaista elintarvikeväriä
Jaa resepti
Ohje
Murotaikina
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
- Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
- Kauli taikina 2,5 mm vahvuisiksi levyiksi. Asettele leivinpaperille pellin päälle. Rei´itä levyt.
- Paista 180 °:ssa kullanruskeiksi.
- Jäähdytä.
Täyttäminen ja kuorruttaminen
- Täytä pohjat vadelmahillolla. Laita pinnalle ohut kerros hilloa, joka pitää pomadan kosteana ja paremmin kiinni leivoksessa. Anna kuivahtaa vähintään tunti tai seuraavaan päivään.
- Kuorruta vaaleanpunaisella pomadalla. Voit marmoroida pinnan suklaaraidoilla. Anna pomadan kovettua.
- Leikkaa leivoksiksi.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
512 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
76,4 g
Rasva
20,3 g
Tyydyttynyt rasva
11,5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,3 g
Kalsium
55,2 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
413 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
61,6 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
9,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa