Siirry sisältöön
Anjovissilakat

Anjovissilakat

Anjovissilakat

Ainekset

  • 1,250 kg silakkafileitä, pakaste
  • 0,150 kg ravintola- tai anjovisfileetä
  • 0,015 kg hienonnettua tilliä
  • 0,200 kg
  • 0,075 kg hapankorppuja

Ohje

  1. Sulata silakkafileet. Puolita anjovikset. Ripottele avatuille silakkafileille tilli ja anjosfileen puolikas. Taita kalan muotoon ja laita voideltuun GN 1/2-65 -astiaan.
  2. Levitä päälle smetana ja paloitellut hapankorput. Kypsennä kiertoilmauunissa 150 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa lämpimänä voileipäpöydässä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 180 kcal
Proteiini 14,2 g
Hiilihydraatti 3,8 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 1,1 g
Kalsium 78,3 mg
D-vitamiini 12,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 234 kcal
Proteiini 18,5 g
Hiilihydraatti 4,9 g
Rasva 15,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search