Siirry sisältöön
Appelsiini-jogurttipulla

Appelsiini-jogurttipulla

Appelsiini-jogurttipulla

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,200 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,400 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,600 kg vehnäjauhoja

Täyte

Voiteluun

  • 0,780 kg kananmunaa

Pinnalle

  • 1,326 kg Valio vanilja-jogurttitäytettä
  • 0,117 kg mantelilastuja

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.
  3. Levitä appelsiini-omenatäytettä matolle tasainen kerros ja rullaa matto.
  4. Leikkaa matto 76 g:n paloiksi. Aseta palat pellille.
  5. Nostata pullat. Voitele munalla ja pursota pinnalle vanilja-jogurttitäytettä. Ripottele pinnalle mantelilastuja.
  6. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 9 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 290 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 48,1 g
Rasva 7,2 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,5 g
Kalsium 33,4 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 279 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 46,2 g
Rasva 7 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search