Ainekset
Rahkamurotaikina
-
1,000 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,800 kg sokeria
- 0,400 kg kananmunia
- 0,300 kg
- 0,020 kg leivinjauhetta
- 1,000 kg vehnäjauhoja
Rahkatäyte
- 2,000 kg
- 0,300 kg sokeria
- 0,300 kg kananmunia
-
0,500 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,600 kg
Pinnalle
-
1,440 kg
Valio appelsiini-omenatäytettäKaunis kiiltävä täyte paistettavien leivonnaisten pinnalle. Toimii myös sellaisenaan yhdessä Valio tuorejuuston ja kerman kanssa…
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon rahka ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
- Pursota massa Al-foliovuokan(Ø 22 cm) pohjalle.
- Valmista rahkatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat ja appelsiinikuorihillo. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
- Pursota rahkatäyte murotaikinan pinnalle ristikoksi. Pursota väleihin appelsiini-omenatäytettä.
- Paista tortut 175 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2071 kcal
Proteiini
38,2 g
Hiilihydraatti
301,2 g
Rasva
76,6 g
Tyydyttynyt rasva
44,1 g
Ravintokuitu
5,6 g
Suola
2,4 g
Kalsium
444,6 mg
D-vitamiini
1,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
287 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
41,8 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa