Siirry sisältöön
Appelsiini-rahkawiener

Appelsiini-rah­kawiener

Appelsiini-rahkawiener

Ainekset

Wienertaikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,075 kg
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe 25 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,150 kg sokeria
  • 0,100 kg hiivaa
  • 0,400 kg kananmunia
  • 0,010 kg kardemummaa
  • 0,050 kg
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 2,200 kg vehnäjauhoja
  • 1,500 kg
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon

Täytteet

Pinnalle

  • 0,085 kg raesokeria

Wienertaikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,075 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,150 kg sokeria
  • 0,100 kg hiivaa
  • 0,400 kg kananmunia
  • 0,010 kg kardemummaa
  • 0,050 kg Valio Eila® voita
  • 2,200 kg vehnäjauhoja
  • 1,500 kg Valio Eila® voita

Täytteet

  • 1,250 kg Valio appelsiini-omenatäytettä
  • 0,850 kg Valio rahka-jogurttitäytettä

Pinnalle

  • 0,085 kg raesokeria

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa.
  2. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
  3. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  4. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n neliöiksi. Leikkaa paloihin viillot ja muotoile wienereiksi kuvan osoittamalla tavalla. Nostata wienerit max. 33 asteisessa nostatuskaapissa.
  5. Voitele nousseet wienerit ja pursota pinnalle appelsiini-omenatäytettä ja rahka-jogurttitäytettä. Ripottele pinnalle raesokeria.
  6. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa n. 13 min.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 302 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 34,9 g
Rasva 15,8 g
Tyydyttynyt rasva 8,9 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,5 g
Kalsium 20,6 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 336 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 38,8 g
Rasva 17,5 g
Tyydyttynyt rasva 9,9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search