Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Possunkylki ja glace
- 2,000 kg possun kylkeä, ylikypsänä
- 1,000 kg ramenlientä, Sooci
- 0,100 kg sokeria
- 0,300 kg appelsiinia
- 0,100 kg suolapähkinöitä
- 0,020 kg punaista chiliä
- 0,020 kg tuoretta korianteria
Suklaa-marsalakastike
- 0,500 kg valmista punaviinikastiketta, Sooci
- 0,100 kg marsalaviiniä
- 0,100 kg tummaa suklaata
- 0,015 kg balsamicoa
- 0,004 kg suolaa
Lisukkeet
- 1,000 kg maissitortilloja
- 0,100 kg tuoretta korianteria
- 0,100 kg babypinaattia
- 0,300 kg appelsiinia, segmentoituna
Jaa resepti
Ohje
Possunkylki ja glace
- Leikkaa possunkylki annospaloiksi ja asettele 1/1 GN vuokaan.
- Keitä ramenlientä ja sokeria kasaan niin, että jäljellä on n. 2 dl. Raasta ja mehusta appelsiinit glacen joukkoon. Sekoita hyvin ja valele possunkylkien päälle.
- Paahda 195 °C uunissa n. 10 min. Glaseeraa vielä kerran ja paista toiset 5-10 min. Viimeistele rouhituilla pähkinöillä sekä hienonnetulla korianterilla ja chilillä.
Suklaa-marsalakastike
- Laita punaviinikastike ja marsala kattilaan. Kiehauta. Lisää tumma suklaa ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta balsamicolla ja suolalla.
Lisukkeet
- Tarjoile maissitortillojen ja yrttisalaatin kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
695 kcal
Proteiini
31,9 g
Hiilihydraatti
46,6 g
Rasva
40,5 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
3,5 g
Suola
2,3 g
Kalsium
109,8 mg
D-vitamiini
0,9 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
207 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
13,9 g
Rasva
12,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa