Ainekset
Pullataikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,150 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,500 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
1,800 kg
Valio rahka-jogurttitäytettäRunsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
Pinnalle
- 1,440 kg Valio aprikoositäytettä
Koristeluun
- 0,540 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 min.
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa levy 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Levitä nauhoille rahka-jogurttitäytettä tasainen kerros. Rullaa nauhat.
- Leikkaa rullista 25 cm:n pituisia pitkoja. Leikkaa pitkoihin viisi viiltoa tasaisin välein. Jätä alaosastaan palat kiinni toisiinsa. Paina palat korvapuustin muotoon.
- Nostata pitkot.
- Voitele nousseet pitkot kananmunalla ja pursota pintaan raita aprikoositäytettä.
- Paista pitkot 200 °C:ssa noin 16 min.
- Koristele jäähtyneet pitkot pomadalla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1181 kcal
Proteiini
26 g
Hiilihydraatti
198,2 g
Rasva
29,4 g
Tyydyttynyt rasva
15,7 g
Ravintokuitu
5,8 g
Suola
1,8 g
Kalsium
97,4 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
241 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
40,5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa