Siirry sisältöön
Aura-Poro-Brioche
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Aura-Poro-Brioche

Herkullisen rapea brioche syntyy voillaleivotusta croissant taikinasta. Täyteläinen Viola tuorejuusto täytteenä tekee juhlavan tarjottavan, jota kylmäsavuporo maustaa. Valio AURA® muru kruunaa koko makunautinnon.

Aura-Poro-Brioche

Ainekset

Croissanttaikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,075 kg
    Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe 25 kg
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,050 kg sokeria
  • 0,100 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,100 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 1,900 kg vehnäjauhoja
  • 1,400 kg
    Valio Eila® kaulintavoita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® kaulintavoi 4x5 kg suolaamaton laktoositon

Täyte


Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi 25cm leveäksi matoksi .
  5. Rullaa matto ja leikkaa 2 cm:n paloiksi.
  6. Aseta palat kapseliin.
  7. Nostata briossit.
  8. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
  9. Jäähdytä briossit. Halkaise.
  10. Valmista täyte . Vaahdota kerma ja lisää tuorejuusto ja pororouhe. Mausta pippurilla.
  11. Täytä Briossi täytteellä ja ripottele auramuru päälle. Koristele tuoreilla vihanneksilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 408 kcal
Proteiini 9,4 g
Hiilihydraatti 20 g
Rasva 32,1 g
Tyydyttynyt rasva 18,4 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 1,4 g
Kalsium 67,7 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 337 kcal
Proteiini 7,7 g
Hiilihydraatti 16,6 g
Rasva 26,5 g
Tyydyttynyt rasva 15,2 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search