Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Perunarieska-quesadilla
- 0,680 kg Valio GN -pizzapohjaa
-
0,500 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositonValio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
- 0,500 kg kypsää naudan jauhelihaa
-
0,300 kg
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Salsa
- 0,200 kg tomaattia
- 0,050 kg punasipulia
- 0,050 kg tomaattiketsuppia
- 0,020 kg chipotle tabascoa
- 0,006 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,020 kg oliiviöljyä
- 0,020 kg tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
Perunarieska-quesadilla
- Asettele yksi pizzapohjalevy uunipellille, levitä täytteet pohjan päälle ja päällystä toisella pizzapohjalla.
- Paista kannella/toisella uunipellillä peitettynä 185 °C uunissa n. 15 min.
Salsa
- Laita kaikki raaka-aineet kutteriin ja aja salsaksi. Tarjoile quesadillojen kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
537 kcal
Proteiini
25,9 g
Hiilihydraatti
31,4 g
Rasva
33,7 g
Tyydyttynyt rasva
16,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
3,7 g
Kalsium
282,2 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
252 kcal
Proteiini
12,1 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
15,8 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä