Siirry sisältöön
Avokado-lohisalaatti

Avokado-lohisalaatti

Herkullinen lohi-avocadosalaatti vitriinimyyntiin tai noutopöytään.

Avokado-lohisalaatti

Ainekset

  • 0,500 kg jäävuorisalaattia
  • 0,400 kg papusekoitusta
  • 0,400 kg
    Valio kirjolohisuikaleita
    Suomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee suikaleena.
    Valio kirjolohisuikale 5 kg (á 12 mm)
  • 0,006 kg suolaa
  • 0,200 kg kuorittua avokadoa
  • 0,200 kg tummia viinirypäleitä

Kastike


Ohje

  1. Pese ja revi salaatti.
  2. Huuhtele ja valuta pavut.
  3. Mausta suolalla lohisuikaleet. Paista ne Oivariini rasvassa kypsiksi ja jäähdytä.
  4. Viipaloi avokadot ja halkaise rypäleet.
  5. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  6. Asettele salaatin ainekset kerroksittain lautasille.
  7. Kaada lopuksi salaatinkastiketta annoksien päälle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 336 kcal
Proteiini 19,5 g
Hiilihydraatti 14,9 g
Rasva 20,4 g
Tyydyttynyt rasva 6,3 g
Ravintokuitu 6,4 g
Suola 1,5 g
Kalsium 192,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal
Proteiini 8,3 g
Hiilihydraatti 6,4 g
Rasva 8,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search