Siirry sisältöön
Barcelonan torttu

Barcelonan torttu

Barcelonan torttu

Ainekset

Kostutus

Täyte

Kuorrutukseen

  • 0,007 kg kaakaojauhetta
  • 0,040 kg paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Kostuta mehulla sulanut vetopohja. Mausta tuorejuusto sokerilla, inkiväärillä ja appelsiinitäysmehulla. Sekoita joukkoon vaahdotettu kerma.
  2. Ota täytteestä 1/3 kuorrutusta varten. Levitä 2/3 täytteestä pohjalle ja kääri rullalle. Levitä loppu täyte pinnalle. Anna vetäytyä pari tuntia kylmässä. Sihtaa pinnalle kaakaojauhetta ja levitä paahdettuja mantelilastuja.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 218 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 25 g
Rasva 10,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,3 g
Kalsium 16,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 256 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 29,5 g
Rasva 12,7 g
Tyydyttynyt rasva 6,4 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search