Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,500 kg broilerin paistileikkeitä, kevyesti suolattua
-
0,320 kg
Valio Ruoka 15 % laktoositonValio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
- 0,300 kg tomaattimurskaa
- 0,010 kg valkosipulimurskaa
-
0,150 kg
Valio Koskenlaskija® cheddar kastikettaValio Koskenlaskija® cheddar tuo makua, täyteläisyyttä ja väriä sekä kylmään että lämpimään ruoanlaittoon. Toimii erinomaisesti…
- 0,100 kg barbeque-kastiketta
- 0,025 kg kylmätärkkelystä
- 0,014 kg maissitärkkelystä
- 0,001 kg mustapippurirouhetta
- 0,004 kg suolaa
- 0,001 kg chilijauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Annostele raa'at kevyesti suolatut broilerin paistileikkeet GN-vuokaan. Punnitse Valio Ruoka 15% laktoositon, tomaattimurska, valkosipulimurska, BBQ-kastike ja Valio Koskenlaskija cheddarr kastike sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Punnitse kuivamausteet tärkkelysten joukkoon. Ripottele kuiva-aineseos nesteiden joukkoon samalla voimakkaasti sekoittaen. Anna kastikkeen tasaantua hetki ja annostele lihojen päälle. Sekoita kevyesti ja paista noin tunti 120 asteessa. Koristele tuoreilla BBQ-kastikkeella ja yrteillä, tarjoile esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.
- Perusohje mitoitettu yhteen 1/2 65mm GN-vuokaan ; 1,5 kg lihaa, 0,9 L kastiketta..
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
327 kcal
Proteiini
29 g
Hiilihydraatti
6 g
Rasva
20,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1 g
Kalsium
70,3 mg
D-vitamiini
0,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
162 kcal
Proteiini
14,4 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa