Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Boquerones
- 0,500 kg silakkafileitä, pakaste
- 0,200 kg valkoviinietikkaa
- 0,200 kg oliiviöljyä Espanja
- 0,020 kg valkosipulikuutioita, pakaste sulatettuna
- 0 kg lehtipersiljaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg sormisuolaa
Suolattu kermaviili
- 0,200 kg
- 0,002 kg suolaa
Tilliöljy
- 0,100 kg tuoretta tilliä
- 0,200 kg rypsiöljyä
- 0,100 kg oliiviöljyä
Jaa resepti
Ohje
Boquerones
- Leikkaa silakkafileet n. 10 g paloiksi.
- Yhdistä muut aineet ja kaada silakkapalojen päälle.
- Anna kypsyä kylmässä seuraavaan päivään.
Suolattu kermaviili
- Mausta kermaviili suolalla. Sekoita tasaiseksi.
Tilliöljy
- Ryöppää tilli kiehuvassa vedessä, n. 5-10 sekunnin ajan. Jäähdytä heti jäävedessä. Kuivaa tilli keittiöpyyhkeen sisällä kuivaksi ja aja öljyjen kanssa tehosekoittimessa pyreeksi. Anna makujen infuusioitua noin 15 minuuttia. Siivilöi liinan läpi.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
273 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
0,6 g
Rasva
28,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
4,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
558 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
1,2 g
Rasva
57,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- lehtipersiljaa
- mustapippuria myllystä
- sormisuolaa